Πώς λειτουργεί

Το Laigo σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις προϊόντα από τον πάγκο της λαϊκής αγοράς, άμεσα και γρήγορα, από το σπίτι ή το γραφείο σου. Βάσει της τοποθεσίας σου, το Laigo βρίσκει την πιο κοντινή σε εσένα λαϊκή αγορά και σε συνδέει με τους παραγωγούς της, τις ημέρες και ώρες που λειτουργεί η συγκεκριμένη λαϊκή αγορά.

Μπορείς να δεις τα προφίλ όλων των παραγωγών/επαγγελματιών πωλητών της συγκεκριμένης λαϊκής αγοράς ή να αναζητήσεις κατευθείαν το προϊόν που θέλεις.

Παραγγελίες: Μπορείς να παραγγείλεις τα προϊόντα σου τις ώρες που λειτουργούν οι λαϊκές αγορές, 08:00 – 14:00.

Προπαραγγελίες: Το Laigo σου δίνει τη δυνατότητα να προπαραγγείλεις προϊόντα από τη λαϊκή της γειτονιάς σου. Συγκεκριμένα, μπορείς να υποβάλεις την παραγγελία σου από την παραμονή της ημέρας που λειτουργεί η λαϊκή της δικής σου γειτονιάς. Οι παραγγελίες καταχωρίζονται από τις 14:00 της παραμονής και επιβεβαιώνονται από τον παραγωγό/επαγγελματία πωλητή την επόμενη ημέρα στις 08:00 π.μ. Σε περίπτωση που ο συγκεκριμένος παραγωγός που έχεις επιλέξει, δεν μπορεί να αποδεχθεί την προπαραγγελία σου, τότε το Laigoπροτείνει άλλους παραγωγούς με τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, από την ίδια λαϊκή αγορά.

Παράδοση: Κατ’ οίκον παράδοση των προϊόντων γίνεται χωρίς κανένα κόστος μέχρι τις 17:00 την ίδια ημέρα και σε ακτίνα 3 χλμ. από την εκάστοτε λαϊκή αγορά. Τα προϊόντα παραδίδονται εντός τριών ωρών από την στιγμή της παραγγελίας ή εντός μίας ώρας εάν ζητηθεί παραγγελία expressμε επιπλέον κόστος 2 ευρώ.  Αν θέλεις, μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα σου από τη λαϊκή αγορά, μέχρι τις 17:00 την ίδια ημέρα. Ετοίμασε το καλάθι σου και το Laigo θα φροντίσει να συγκεντρώσει την παραγγελία σου και να τη φυλάξει. Το Laigo θα σε ενημερώσει ποιο είναι το συγκεκριμένο σημείο παραλαβής της παραγγελίας σου.

Τρόποι πληρωμής: Πιστωτική/χρεωστική κάρτα, Αντικαταβολή, Paypal

Follow us:

Subscribe to our newsletter for the latest offers!